Er du også en Uromaker?

Interessert i å være med på laget? Kontakt oss på
jeg-er-en@uromaker.no.
Vårt mål er å gjøre entreprenørskap mer tilgjengelig for alle. Uromaker vil utdanne personer til å handle på ideene sine, slik at vi kan forbedre lokale og globale samfunn. For å få til dette trenger vi stadig flere Uromakere med på laget.

En Uromaker er først og fremst opptatt av verdiskaping. Du vet at verdiskaping er den beste måten å endre verden på. Drømmen din er å skape noe som fører til vekst og forbedring for mer enn bare deg selv. Du vet å forholde deg til et rammeverk, men samtidig vil du utfordre vedtatte sannheter. Du vil snu alt opp ned og finne ny orden i kaoset som oppstår, men du er moden, erfaren og realistisk nok til å forankre alle helsprøe ideer ned til noe som skaper lønnsomhet.

Du er ydmyk og modig. Du er klar over at det er mange ting du ikke vet, men du er likevel ikke redd for å ta en risiko, og har en trang til å eksperimentere med nye ideer og løsninger. Og hvis det ikke gikk slik du håpet eller trodd, så er du den første til å innrømme feil - med et smil om munnen. Dette gjør du fordi du vet at et stort ego er din egen verste fiende, og du må innrømme feil og utsette deg selv for motgang, for å bli en bedre utgave av deg selv.

Verden blir ikke et bedre sted av at alle sitter stille på stolen. Hvis du er like urolig og rastløs som oss, så er det bare å ta kontakt eller stikke innom kontoret vårt på Grønland.